top of page

Smartumilla ja E-Passilla voit maksaa meillä nykyään hierontaa!


Tämän takia pistetään myös etuseteli jakoon. Etuseteli on voimassa maaliskuun 2021 loppuun asti.
Forever Fysiossa on nyt otettu käyttöön Smartumin hierontaetu ja E-Passi, joilla voit maksaa hierontasi.Jos olet kiinnostunut hyödyntämään etusetelin, voit varata hieronta-ajan laittamalla minulle viestiä 0400 22 5012 tai nettiajanvarauksemme kautta: https://www.nettiajat.fi/…/nettiajanv…/index/corporate_id:13 Nettiajanvarauksen yhteydessä kirjoita lisätietokenttään ”Etuseteli”.
Tervetuloa Forever Fysioon!
Ps. Jos haluat lisätietoa koronaan liittyen, vilkaise alla olevia linkkejä.

Lisätietoa Forever Fysion toiminnasta korona aikana: https://www.facebook.com/LeafAreena/posts/10158882690947978


23 katselukertaa0 kommenttia

Terve!


Koronaan liittyvää.


Moni varmastikkin pohtii nykyisten korona rajoitusten takia mitkä paikat nyt pysyvät auki ja mitkä eivät. Forever Fysion tilat ja Leaf Areena pysyvät auki, kuitenkin tiukennetuin rajoituksin. Käytäthän aina maskia, kun saavut paikalle ja äläkä tule, jos sinulla on pieniäkään flunssan oireita.


Pidän itse tarkkaa huolta kun saavut hierontaan, että koko hierontapöytä ja varsinkin kasvoaukko ovat kunnolla desinfioitu. Varmistan myös että muut käyttämäni työvälineet ovat puhtaita ja desinfioituja, jotta sinulla olisi turvallista tulla hierontaan. Käytän tottakai myös itsekkin maskia aina.


7 katselukertaa0 kommenttia

Lihashuoltovasara saapunut täydentämään hieronnan työkaluja.


Jos haluat tulla kokeilemaan kuinka hyvä ja rentouttava tämä uusi laite on niin varaa aikasi tästä linkistä: AJANVARAUS

Tai soita: 0400 22 5012


Ps. Muistathan varauksen yhteydessä mainita, että haluat hieronnan sisältävän myös lihashuoltovasaran käyttöä niin varmistan että laite on käyttökunnossa kun saavut hierontaasi.


15 katselukertaa0 kommenttia
1
2
bottom of page